ALU stolarija

Alu Stolarija

Aluminijumska stolarija

Kada je potrebna lagana konstrukcija, čvrstoća i postojanost i kada je reč o ostakljivanju većih površina, aluminijumska stolarija postavlja se na prvo mesto.
Kod aluminijuma možete očekivati samo perfekciju i savršenstvo, visoke termoizolacione sposobnosti i visok stepen završne obrade. Nekoliko različitih boja, uz jasne i oštre linije, svakom objektu će dati potrebnu dozu luksuza sa naznakom na moderno. Naravno pri tome cena Vam ne sme igrati glavnu ulogu.
Izborom firme Alumil S.A. za dobavljača aluminijumskih profila i pratećeg programa pokazujemo želju za korišćenjem samo najkvalitetnijih materijala za ugradnju u naše prozore i vrata.

Alumil S.A. je najveća privatna grupacija ekstruzije aluminijuma jugo-istočne Evrope u oblasti proizvodnje, distributivne mreže, sa širokim spektrom sistema aluminijumskih profila. Nalazi se na vrhu medju snabdevačima prepoznatljivih marki aluminijumskih arhitektonskih profila u Evropi.
Sa više od 30 godina iskustva Alumil je jedna od najrazvijenijih kompanija u oblasti planiranja i proizvodnje ekstrudiranih proizvoda, sa proizvodnim linijama najnovije tehnologije u svim svojim postrojenjima. Alumil proizvodi aluminijumske sisteme koji su projektovani i razvijeni u odeljenju za istraživanje i razvoj grupacije, a zatim testirani i sertifikovani od strane medjunarnodno priznatih instituta i laboratorija, kako što su:

Aluminijumski prozori i vrata, Vaš pogled u svet! Aluminijumski prozori su važan i kreativan deo fasade, svojom veličinom i oblikom određuju izgled objekta. Ubrajaju se u najzahtevnije građevinske elemente, daju ton arhitekturi, mogu povećati ali i smanjiti materijalnu vrednost objekta.
Prozor kao funkcionalan elemenat mora da nam omogući kvalitetno prozračivanje, dovoljno prirodne svetlosti u prostoru, te da se osećamo sastavnim ali i zaštićenim delom okoline koja nas okružuje. Čvrstoća aluminijuma i njegova postojanost osiguravaju kvalitet prozora koji ne zahteva posebna održavanja, kao takvi, aluminijumski prozori su našli primenu u gotovo svim prostorima i objektima. Kvalitetan aluminijumski prozor pouzdano štiti od buke, hladnoće i topline, a komorni sistem garantuje prekinuti termo most koji sa termoizolacionim staklom stvara prozor visokokvalitetnih izolacionih performansi. Ukoliko želite prozore koje je moguće dobiti u gotovo bilo kojim dimenzijama, modernih, ravnih i glatkih linija, u boji po izboru tada je aluminijumski prozor pravo rešenje za Vas.

Prednosti

  • sigurnost (najviši nivo protiv-provalne zaštite, protiv-vandalske, požarne, dimne, seizmičke, i dr.)
  • energetska ušteda i proizvodnja energije (korišćenjem najboljih termo-prekinutih aluminijumskih sistema, solarne
    zaštite, kontrolisanih ventilacionih sistema i integracijom foto-naponskih sistema u strukturu objekata)
  • zaštita u ekstremnim vremenskim uslovima (visoka otpornost na vetar i vodo-nepropusnost)v
  • vrhunska estetika kombinovana sa najsavremenijim arhitektonskim trendovima